Ort
Gävle
Startdatum
26 Sep 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Jonna Norlin
Nummer
82150
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Är du nyfiken på att skapa i makramé?

Innehåll

I den här kursen får du lära dig grunderna i makramé. Du kan tex skapa en väggbonad, drömfångare, ampel eller något annat. Vi kommer att gå igenom olika knutar de första tillfällena. Du väljer sedan själv vad du vill göra. Ledaren kommer att visa dig tekniker och hjälpa dig vidare i ditt skapande.  

Upplägg

  • Vi träffas en gång i veckan.
  • 5 tillfällen. 
  • 2 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap behövs.

Kursledare

Jonna Norlin började med makramé för ca 5 år sedan efter att sambon kom hem och överraskade henne med en bok om makramé. Därefter har det bara fortsatt, det finns hur mycket som helst att göra och det enda som sätter stopp är fantasin. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Ingår ej i kurskostnaden. Du köper själv 3-5 mm tjockt bomullssnöre. Ta med en vass sax och en stomme att börja ifrån, en pinne eller rund stålring.  

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med micro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ämnesområde