Ort
Falun
Startdatum
29 Okt 2023
Tid
10:00-15:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Sari-Eeva Flemström
Nummer
73537
Pris
850 kr

Om arrangemanget

Välkommen till en prova-på-kurs där barn och vuxen tillsammans utforskar akvarellens möjligheter. Gör något roligt och skapande tillsammans med ditt barn eller barnbarn! Och har du inget eget, låna grannens eller kompisens!

Innehåll
Här lär vi oss tillsammans och ni får prova på några olika tekniker inom akvarell. Ni kommer att få gemensamma övningar som ni gör var och en. Bl.a. kommer ni få prova på att måla med kaffe och det blir också några akvarellexperiment med salt och plastfolie.

Helgkurs söndag kl. 10.00-15.00.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Kursavgiften är för en vuxen och ett barn från 7-14 år och uppåt.

Anmäl dig som vuxen och skriv i fritext/meddelande barnets uppgifter.

Kursledare

Kursledare är Sari-Eeva Flemström. Sari-Eeva Flemström är legitimerad bildlärare och arbetat som bildlärare i grundskolan tidigare. På fritiden håller hon på med bild i olika slags former som akvarell, olja och akrylmålning och papier mache. Hon gillar även olika slags hantverk som att nålbinda, sticka och virka och sy. Hon har även ibland utställningar. Det är så givande och roligt att vara kreativ på olika sätt och att tillsammans med andra skapa med händerna. Efter avslutad grundläggande konstnärlig utbildning och olika kurser inom konsthantverk började Sari-Eeva på Medborgarskolan som ledare inom teckning, färg, form, akvarell- och akrylmålning.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Ingår i kursavgiften. 

Välkommen till oss

  • För dig som vill ta med lunch finns micro och kylskåp att tillgå.
  • Kaffe och te finns att  köpa.
  • Parkering finns i närheten av lokalen.
  • Buss och tåganslutning i närheten.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Falun

Åsgatan 27A, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 850 kr

Summa: 850 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde