Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Trollhättan
Startdatum
25 Sep 2018
Tid
18:30-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Renata Grünwald Nygård
Arrangemangsnummer
37737
Pris
1 540 kr

Om arrangemanget

Upplev glädjen av att skapa en egen tavla i olja. Vi går bl a igenom färger och former, olika sätt att komponera en bild, volym och djup. För dig som har tidigare erfarenhet av att måla i olja.

Innehåll
Vi lär oss olika tekniker och tillvägagångssätt för att bygga upp en målning.
Vi lär oss om färger och valörer, och hur man återskapar illusion.
Främst går vi in på det klassiska måleriet såsom stilleben, landskap och porträtt.
Deltagarna målar efter eget önskemål och förmåga, och får individuell konsultation.
Målet är att deltagaren ska känna sig trygg i sitt egna skapande med hjälp av tillvägagångssätt, feedback och god gemenskap.

Kursen är för dig som har grunderna och tidigare erfarenhet av att måla i olja.

Kursledare
Renata har varit kursledare hos oss på Medborgarskolan sedan år 2006. Hon har mer än 40 års erfarenhet som reklam- och illustrationstecknare och har undervisat både på högstadiet och gymnasiet. Renata är utbildad till reklamtecknare och illustratör i Slovakien och har gått på konstindustriskola i Sverige.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Förslag på material får du i din kallelse innan kursstart. Kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Stafflier finns på plats.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Mot uppvisande av din kallelse får du 15 procents rabatt på Målarboden i Trollhättan och 10 procents rabatt på Colorama i Uddevalla.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 21, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 540 kr

Summa: 1 540 kr

Utforska ett ämnesområde