Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Lund
Startdatum
3 Okt 2018
Tid
19:30-21:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Arrangemangsnummer
26713
Pris
850 kr

Om arrangemanget

Känner du ett behov av att närma dig dina känslor, högtflygande idéer och djupaste drömmar? Längtar du efter få uttrycka dig själv bortom ord och realistiska former?

INNEHÅLL
 I kursen Intuitivt måleri utforskar vi hur måleriet kan hjälpa oss att uttrycka oss själva och hur vi med penslars och färgers hjälp kan röra oss från abstrakta idéer till målade bilder. Under kursen behandlar vi olika teman som på ett eller annat sätt inspireras av mindfulness och personlig utveckling. Det viktigaste är att vi har en tid och en plats att vara kreativa på!

FÖRKUNSKAPER
Kursen borde passa alla (med eller utan förkunskaper) för man målar ju självständigt och ledaren går runt hela tiden.

KURSLEDARE
 Efter år av studier och konstnärligt utövande inom måleriet såväl som inom scenkonsten är Lovisa Limseth idag i huvudsak lärare och har som främsta fokus att tillhandahålla utrymme och tid åt människor att oavsett ålder och bakgrund återfinna glädjen i att skapa - på målarduken såväl som i övriga livet. Med stor erfarenhet och kunskap inom mindfulness, yoga och meditation skapar Lovisa kurser som både syftar till utvecklande av målartekniker och samtidigt lämnar plats för utforskande av den egna kreativiteten och den inre föreställningsförmågan. Mer än någonting är Lovisa här för att hjälpa dig att i din takt och med dina förutsättningar komma igång eller komma vidare med just ditt skapande! Under hösten 2018 erbjuder Lovisa följande kurser: Måla med Mindfulness, Måla Abstrakt och intuitivt, Måleriverkstad för barn, Akvarellmåleri för nybörjare och fortsättning samt Olja och Akryl och flera kurser i teater för både barn och vuxna. 
 
MATERIAL
Välj om du vill ta med dig akvarellfärger (tub eller kaka) eller akrylfärger - eller både och! Tag även med tjockt akvarellpapper (minst 300g) i storlek A4 och/eller A3, kladdpapper, penslar, svamp, bred maskeringstejp. Kursledaren skickar ut ett välkomstmail med utförligare information innan kursstart!

BRA ATT VETA

Våra lokaler ligger på Fabriksgatan 2 "nedanför" Kung Oscars bro nära järnvägsspåren.
DET ÄR SVÅRT ATT HITTA PARKERINGSPLATSER. LETA I KVARTEREN RUNTOMKRING.

Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Fabriksgatan 2, Vån 4, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 850 kr

Summa: 850 kr

Utforska ett ämnesområde