Ort
Ludvika
Startdatum
2 Mar 2023
Tid
09:30-10:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
77280
Pris
1 100 kr

Om arrangemanget

För dig som nyligen blivit mamma eller för dig som fått barn för ett tag sedan och vill komma igång att träna och stärka upp kroppen efter graviditeten.

Innehåll

PT-ledda gruppass som består av övningar för att stärka upp kroppen efter graviditeten. Alla tränar utifrån sin egna förmåga. Givetvis är bebis också välkommen!

Upplägg

 • 60 minuter per tillfälle
 • 8 träffar på 8 veckor
 • Din bebis får vara med
 • Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna kurs

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Angelica Hällströmer, arbetar med friskvård och välbefinnande. Hon är utbildad hälsovägledare med filosofie kandidatexamen i hälsopromotion med bred kunskap inom hälsa och är genom utbildningen bland annat utbildad personlig tränare och massör. Angelica är också diplomerad mammatränare och barnyogaledare.

Mer om Angelicas friskvård hittar du på Instagram och Facebook.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

 • Medtag träningsmatta, vattenflaska och det du behöver till din bebis samt eventuellt en filt för bebis att ligga på.
 • Du bör ha varit på efterkontroll.
 • Fick du inte nog? Vi erbjuder en fortsättning på kursen här.
 • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
 • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
 • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Ludvika ***

Myggatan 3, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 100 kr

Summa: 1 100 kr

Utforska ämnesområde