Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Mandolin, enskild undervisning

Ort
Mariestad
Startdatum
11 Sep 2018
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Ulf Henningsson
Arrangemangsnummer
89172
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

En kurs i Mandolin som anpassas efter deltagaren.

Nya anmälningar i mån av plats.

Om kursen
Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter deltagarens önskemål, kunskaper och behov. 
Varje kurstillfälle är 30 minuter under 8 veckor.

Tider finns att boka med start från kl 15:00 till 21:00.
Vid webbanmälan: ange önskad kurstid, gärna med flera alternativ, i meddelanderutan.
Tilldelning efter principen "först till kvarn", du kan därför komma att föreslås en annan tid än ditt förstahandsval.

Medtag mandolin. 

För vem
Från nybörjare till avancerad nivå, helt anpassade efter deltagaren.

Kursledare
Ulf Henningsson växte upp i Töreboda men flyttade till Stockholm för jobb som tekniker på SVT och blev kvar där i 22 år. Hans extremt stora musikintresse gjorde att han redan som tioåring bestämde sig för att lära sig ett poplexikon utantill. Sedan har han fortsatt att förkovra sig och har själv skrivit två uppslagsverk om rockmusik - det ena på engelska för den internationella marknaden. Han har också gjort faktaresearch för flera andra böcker och även skrivit texthäften till CD-skivor. Som tonåring började Ulf att spela gitarr och senare även bas, trummor och keyboard. Han har spelat med flera av landets bästa musiker och provat på alla möjliga stilar: allt från storbandsjazz till tung hårdrock och gammeltjo. Är öppen för det mesta - oftast har det dock handlat om musik med rötterna i sextiotalet. Ulf har många års erfarenhet av att vara kursledare.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag mandolin. Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. För nybörjare rekommenderar ledaren boken "100 lätta låtar" som kursbok. Den hittar du hos Musiktema och kostar ca 150 kr (vi reserverar oss för prisförändring). Är du på högre nivå så får du information angående kursmaterial av kursledaren när ni träffas.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Mariestad

Esplanaden 1, Mariestad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Utforska ett ämnesområde