Piroger fungerar att äta både direkt de är klara, men även flera veckor efter om du förvarar dem i frysen. Du kan ta fram dem och äta kalla när de har tinat, eller värma upp dem i mikron/ugnen.
Piroger går att variera på många sätt, de går att fylla med (i princip) vad som helst och de går att variera i storlek.
Innehåll och mål:
Vi kommer att baka våra piroger i medborgarskolans fina kök, här följer vi alla samma recept men du får även med dig tips och råd för att själv kunna experimentera med dina egna piroger!
Upplägg:
Vi lagar pirogerna tillsammans och avslutar kvällen med att avnjuta dessa. Det kommer att lagas piroger så att alla får med sig varsin lunchlåda hem!
Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs
Kursledare:
Alva har alltid tyckt om att experimentera med olika typer av matlagning. Det är en hobby som hon själv utövar i hemmet och hon lär sig både genom videor på nätet och genom att utmana sig själv.
Kursmaterial:
Samtliga råvaror ingår i kursavgiften. Det ingår även varsin matlåda att ta med hem utav det vi lagat under kursen.
Tillsammans tillagar vi maten och avnjuter den avslutningsvis på kvällen.
Bra att veta
Ta gärna med ett eget matlagningsförkläde samt en matlåda till lunchlådan!
Invänta alltid kallelse innan kursstart.
Ring oss - 0910-71 31 30 för mer information.
Deltagaravgift: 375 kr
Summa: 375 kr