Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kristianstad
Startdatum
30 Jan 2020
Tid
17:30-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Annelie Forslöf
Nummer
44017
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

MediYoga är en lugn och stillsam meditativ yogaform med fokus på andning samt "här och nu".

MediYoga är en lugn och stillsam meditativ yogaform med fokus på andning samt "här och nu".
MediYoga är en terapeutisk yogaform skapad av Göran Boll som knyter samman mångtusenårig yogisk erfarenhet med modern medicinsk kunskap. MediYoga innefattar enkla rörelser och ställningar, medveten yogisk andning, olika koncentrationstekniker, djupavslappning och meditation.
MediYoga är för alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar. Mjuka och enkla rörelser som kan modifieras så att alla kan göra dem.

INNEHÅLL
Passen är ca 90 minuter långa. Vi samlas under tystnad och sitter på en yogamatta eller stol. Annelie guidar er genom andningsövningar och mjuka rörelser för att nå mental och kroppslig balans och avslappning. MediYoga enligt flertalet pass utvecklade av Göran Boll inkluderande chakrayoga, healingyoga samt tre stycken baspass.

FÖRKUNSKAPER
Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga.

LEDARE
Annelie Forslöf är leg. Sjuksköterska och blev färdig MediYogainstruktör 2017.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Att medtaga: liggunderlag eller yogamatta, en tjockare kudde att sitta på under meditation och en filt till avslappningen samt vattenflaska. Det går bra att hoppa in på kursen efter kursstart. Vi tar uppehåll över lov om deltagarna vill. Lokalen ligger en halv trappa upp utan hiss.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ett ämnesområde