Startdatum
14 Apr 2023
Tid
15:00-16:30
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
64225
Pris
900 kr

Om arrangemanget

Vill du stanna upp och vara lite mer närvarande i vår? Då kan mindfulness-promenader vara något att prova på. Här hjälps kroppen att hitta en balans i andning och sinne. Med hjälp av enkla övningar utformade av vår mindefulnessinstruktör Lotta isaksson.

Innehåll: Vi promenerar i lugnt tempo och gör oss uppmärksamma på det som vi ser och hör i vackra omgivningar. Vi övar oss i att vara lite mer närvarande i stunden och gör upptäckter både i oss själva och naturen. Våra "verktyg" i upptäckandet är kroppen, andningen och sinnena. Du blir guidad i övningar som du sedan kan använda på egen hand.

 Upplägg: Kursen innefattar 6 träffar och vi ses en gång i veckan

 Innehåll: Inga förkunskaper krävs, kom som du är!

 Kursledare
Lotta Isaksson, leg. kurator, KBT-terapeut Steg-1, mindfulnessinstruktör med Steg-2 kompetens. Har genomgått MBSR. Lotta har 14 års erfarenhet av att ha jobbat med mindfulness/medveten närvaro enskilt och i grupper. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Vi går i alla väder, så kläder efter väder. I och med att vi går i långsam takt och gör flera stopp (finns bänkar att sitta på vid stoppen) är det bra att klä sig utifrån det.

Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta! Kontakta Medborgarskolan omgående efter första tillfället och innan andra tillfället så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

 

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Utforska ämnesområde