Ort
Örebro
Startdatum
19 Apr 2024
Tid
15:00-16:30
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
75811
Pris
790 kr

Om arrangemanget

Vill du stanna upp och vara lite mer närvarande i vår? Då kan mindfulness-promenader vara något att prova på. Här hittar vi tillsammans en balans i andning och sinne

Innehåll: Vi promenerar i lugnt tempo och gör oss uppmärksamma på det som vi ser och hör i vackra omgivningar. Vi övar oss i att vara lite mer närvarande i stunden och gör upptäckter både i oss själva och naturen. Våra "verktyg" i upptäckandet är kroppen, andningen och sinnena. Du blir guidad i övningar som du sedan kan använda på egen hand.

Upplägg: Kursen innefattar 4 träffar och vi ses en gång i veckan för en promenad

Innehåll: Inga förkunskaper krävs, kom som du är!

Kursledare
Lotta Isaksson, leg. kurator, KBT-terapeut Steg-1, mindfulnessinstruktör med Steg-2 kompetens. Har genomgått MBSR. Lotta har 14 års erfarenhet av att ha jobbat med mindfulness/medveten närvaro enskilt och i grupper. 

Bra att veta
Vi går i alla väder, så kläder efter väder. I och med att vi går i långsam takt och gör flera stopp (finns bänkar att sitta på vid stoppen) är det bra att klä sig utifrån det.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud kurser inom kropp och hälsa 

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Pris

Deltagaravgift: 790 kr

Summa: 790 kr

Utforska ämnesområde