Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kristianstad
Startdatum
23 Sep 2020
Tid
17:30-18:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
47988
Pris
790 kr

Om arrangemanget

Det är här det börjar! Älskar du att dansa, sjunga och spela teater och kan du inte låta bli att showa? Då har du kommit rätt! På minimusikal-klasserna utvecklar vi på ett lekfullt sätt, anpassat till ålderns nivå, de grundliggande grundera inom dans, sång och teater samt med målet att stärka varje deltagares självförtroende.
Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

INNEHÅLL
Här får ditt barn prova på känslan och glädjen att röra sig i takt med musiken. Göra lättare dansrörelser och koordinera steg. Lättare steg kombineras med sång.

FÖRKUNSKAPER
Barnen behöver inga förkunskaper. Men behöver klara sig utan medföljande vuxen. Då föräldrar endast får närvara vid del av första och sista lektionstillfället.

Uppehåll v44

KURSLEDARE
Bodil Sangmo, hon har ett stort intresse för musikal, sång och teater. Hon har varit ledare på Barbacka. Där satte hon upp Nils Holgersson har rymt. Hon skrev både manus, regiserade, ljud och ljus. Hon har även undervisat i pedagogisk drama på Högskolan i Kristianstad.


KURSMATERIAL
Lediga kläder

BRA ATT VETA
Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kamanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Ort

Föreningarnas Hus

Norretullsvägen 9, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 790 kr

Summa: 790 kr

Utforska ett ämnesområde