Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Retrodansare i glitter
Kurs

MiniMusikal 6-9 år - Sjöbo

Ort
Sjöbo
Startdatum
7 Mar 2021
Tid
11:10-11:55
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
51764
Pris
650 kr

Om arrangemanget

Det är här det börjar! Älskar du att dansa, sjunga och spela teater? Kan du inte låta bli att showa? Då har du kommit rätt! På minimusikal-klasserna utvecklar vi på ett lekfullt och åldersanpassat sätt grunderna inom dans, sång och teater med målet att stärka varje deltagares självförtroende.

Innehåll och mål
Här får ditt barn prova på känslan och glädjen i röra sig i takt med musiken. Vi gör enkla dansrörelser och koordinerar steg. Lättare steg kombineras med sång.

Förkunskaper
Barnen behöver inga förkunskaper, men behöver klara sig utan medföljande vuxen eftersom föräldrar endast får närvara vid del av första och sista lektionstillfället.
Obs! Barnet måste ha fyllt sex år för att gå kursen.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Rörelsevänliga kläder, sockiplast. Barnen får ej ha enbart strumpor på lektionen då det kan vara lätt att halka i dem.

Invänta alltid din kallelse till kursen! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Rabatt på dans-, musik, sång och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Ort

Musikrummet/danssalen - Sandbäcksskolan

Sandbäckskolan, Sjöbo

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 650 kr

Summa: 650 kr

Utforska ett ämnesområde