Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Mixed Style dance class - vuxen - nybörjare/lätt fortsättning - Värnhem

Ort
Malmö
Startdatum
9 Sep 2019
Tid
18:15-19:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Sofia Jupiter
Nummer
38351
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Mixed Style är kursen för dig som vill testa flera olika dansstilar. Vi testar olika stilar, det kan vara allt från jazz till dancehall och hiphopp.

Om kursen
Under terminen byter vi genre med jämna mellanrum för att testa allt ifrån jazz till dancehall och hiphop. Varje pass innehåller uppvärmning, styrka, teknik och koreografi. Tillsammans utforskar vi dansvärldens breda repertoar och fokuserar på att hitta rätt känsla i varje stil.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Denna passar både dig som är nybörjare och dig som dansat tidigare

Kursledare
Sofia Jupiter
Sofia har 20 års erfarenhet av dans inom flera olika stilar. Grunderna har hon i jazz, men även street och afrikansk dans ligger henne varmt om hjärtat. Genom åren har hon medverkat i ett flertal dansföreställningar och framträdanden. De senaste åren har hon undervisat såväl barn som vuxna i olika sammanhang. På Sofias pass är trygghet och dansglädje i fokus.

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.


Rabatt på dans- musik-, sång- och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj. Rabatten gäller ej heller privatlektioner.

Rabatt
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

  

 

 

Ort

Medborgarskolan (Värnhemstorget)

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde