Ort
Lomma
Startdatum
26 Aug 2024
Tid
09:20-10:50
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Andrew Julian
Nummer
69364
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Hathayoga är den vanligaste formen av traditionell yoga som är en aktivitet för hela människan, den balanserar energin i kroppen och i huvudet samt ger en djup känsla av läkande, avslappning och ett tillstånd av mindfulness.

Vi övar yogans fysiska positioner, samt andningstekniker och djup avslappning för att lösa upp spänningar och motverka stress.
Du får på så vis en ökad känsla av välbefinnande och ett lugn i kropp och själ.
Hathayogan är mjuk, lugn, meditativ och väldigt avstressande.

FÖR VEM?
Kursen är öppen för alla oavsett ålder. Både nybörjare och lätt fortsättning är välkomna

KURSLEDARE
Andrew Julian, har undervisat i Hathayoga och Ashtangayoga sedan 2004 i Singapore och i Sverige.
Han är även Mediyoga och Mindfulness instruktör.
Andrew lärde sig yoga ursprungligen från sin Hinduistiska tradition, särskilt från Bhagavad Gita. I USA utövade han yoga för västerländska yogalärare samtidigt som han studerade yogafilosofi på Harvard University.

KURSMATERIAL
Ta med egen yogamatta och filt.

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad. Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
  
Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.   

Epassi:  
Anmäl dig till kursen som vanligt och skriv i meddelanderutan att du betalar genom Epassi. Välj betalningsmetod: Medborgarskolan faktura 
Via Epassis (app/hemsida) väljer du det belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. 

 Ort

Brf Måsen

Höjeågatan 231, Lomma

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde