Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Möbelrenovering och snickeri intensiv

Ort
Grästorp
Startdatum
20 Sep 2018
Tid
08:00-16:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Jerry Jochnick
Arrangemangsnummer
11697
Pris
2 195 kr

Om arrangemanget

Finsnickra, renovera och restaurera möbler, klä om möbler eller laga rottingmöbler! För dig som är kreativ och gillar att arbeta med händerna är detta en snickarkurs utan gränser. Vår kursledare är kunnig på alla dessa områden och säljer både virke och möbeltyger.

Innehåll
Du lär dig att bedöma en skada och reparera den. Du lär dig total möbelservice och vi arbetar med de material som krävs för att återställa din möbel, t ex glas, tyg och metall.
Kursen går mycket ut på att våga ”ta tag” i arbetet! De möbler du arbetar med kan du förvara i kurslokalen.

Intensivkurs där vi träffas under 3 heldagar och arbetar praktiskt med våra möbler. OBS! Kursen går följande torsdagar; 20/9, 4/10 och 18/10.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Passar för både nybörjare och erfarna.

Kursledare
Jerry har varit kursledare hos oss på Medborgarskolan sedan början av 2000-talet och jobbat med kursverksamhet sedan 1980-talet. Han är egenföretagare inom snickeri och möbelrenovering och har en egen verkstad.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Av kursledaren kan du köpa det mesta i materialväg, t ex virke, tyg och stoppningar. Är det udda saker som ska införskaffas, bör man ta upp detta med kursledaren innan kursen.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Jerry Jochnick

Trökörna Krycklehult 5, Grästorp

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 195 kr

Summa: 2 195 kr

Utforska ett ämnesområde