Ort
Göteborg
Startdatum
24 Sep 2023
Tid
13:30-16:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Karl Salmonsson
Nummer
33260
Pris
3 595 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Designa och gör dina egna möbler och få dem precis som du vill ha dem.

Innehåll
Här får du möjlighet att under handledning arbeta med ditt egna möbelprojekt i en utrustad snickeriverkstad. Du lär dig grunderna i möbelsnickeri. Du får även lära dig om träslag och verktyg.

Vi går igenom vad du ska tänka på när du arbetar trä, hur du väljer virke, hur olika träslag krymper och vad du bör veta om exempelvis fiberriktningar. Undertiden du arbetar med din egen möbel får du de kunskaper som krävs för just ditt projekt.

Det är bra om du har en idéskiss till vad du vill arbeta med. Om du är nybörjare tänk på att inte ha för komplicerat arbete, du kan också arbeta vidare med ett redan påbörjat projekt.

Tag kontakt med Medborgarskolan för mer information och om du är nybörjare för att ta reda på vad som kan vara bra att börja med som objekt. josefine.ostberg@medborgarskolan.se

Vid första kurstillfället går vi igenom ritningar och materialval, material införskaffas till andra tillfället på egen hand .

För vem
Inga förkunskaper krävs. Denna kurs riktar sig till nybörjare och till dig som har tidigare erfarenhet av möbelsnickeri.

Kursledare

Våra kursledare är utbildad trähantverk och möbelsnickare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften. Material till din möbel tillkommer. Ta även med skissblock och penna.


Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner
Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​ Kontakta oss för mer information ring 031-7551400.

Vill du veta mer om utbildningen? Kontakta Josefine Östberg, tel 031 755 14 94 eller josefine.ostberg@medborgarskolan.se 

Ort

Medborgarskolan Göteborg - Kungsten Möbelsnickeri

Varholmsgatan 11, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 595 kr

Summa: 3 595 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde