Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Uppsala
Startdatum
13 Okt 2018
Tid
09:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Märta Bring
Arrangemangsnummer
44126
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Har du en gammal stol, karmstol eller enklare fåtölj som behöver ny stoppning och/eller nytt tyg? Under en intensiv helg har du möjlighet att klä om din egen möbel och lära dig olika tillvägagångssätt.

Innehåll
Du arbetar med en egen möbel och använder den som utgångspunkt för att förnya eller förbättra. Du lär dig relevanta tekniker och får tips och trix. Vi arbetar med traditionella material och lär oss om möbelhistoria, stil och form samt gör tygberäkningar.

Upplägg
Kursen går under en intensiv helg och omfattar 8 x 45 min per sammankomst. Arbetet sker självständigt med handledning av kursledaren.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Märta Bring har lång erfarenhet av att hålla kurser i möbeltapetsering och är aktiv inom sitt yrke. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med dig den möbel som du vill arbeta med samt det tyg som du vill använda till omklädnad. Verktyg finns att låna i kurslokalen.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
Kursen hålls hos Luthagens Möbelateljé på Kyrkogårdsgatan 39. Ta med egen lunch. Kursledaren finns behjälplig innan kursstart för tygberäkning och för hjälp med val av lämplig möbel. Vid frågor kontakta Märta Bring dagtid: tfn 018-53 22 91 eller maila på info@luthagensmobelatelje.se.

Ort

Aurora möbelrestaurering

Kyrkogårdsgatan 39, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr