Ort
Osby
Startdatum
11 Sep 2023
Tid
17:00-17:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
63637
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Nybörjarkurs för barn som vill börja dansa den spännande och frigörande dans som modern dans är. Tillsammans lär vi oss grunderna i modern dans, bygger upp ett flow och får chansen att lära känna vår kropp.

Om kursen
Mångsidigheten inom modern dans gör att det är lätt att lära sig grunder och känna dansglädje utan att ha dansat tidigare. Lektionerna består av uppvärmning, stretching, teknik, koreografi och eventuell avslappning vid vissa tillfällen.

För vem
Inga förkunskaper krävs

Kursledaren
Raoz Abd brinner för dansen och tycker det härligaste med dans är att få utryck och visa känslor genom rörelse och dans. Det finns inga fel inom den moderna dansen säger hon. Raoz ser fram emot att möta dig, dansa och ha roligt med oss på medborgarskolan.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Uppehåll v.44. Stor uppvisning den 30/11 på Borgen i Osby.

- Bär bekväm klädsel.
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

 

Ort

Medborgarskolan Osby

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ämnesområde