Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Lund
Startdatum
3 Sep 2018
Tid
19:15-21:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Chikage Takahashi Molander
Arrangemangsnummer
25051
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Startdatum kan komma att ändras!
Modeteckning är ett roligt och utvecklande ämne där du snabbt lär dig nya tekniker. Här kan du experimentera eller följa "regelboken" vilket du vill, allt är okej. Med olika material kommer vi lära oss att teckna kroppar, se proportioner och testa olika färgläggningstekniker, för att sedan fullfölja modeillustrationer i vår favoritteknik. Du behöver inte ha några förkunskaper i teckning.

INNEHÅLL
Under kursens gång går vi igenom grunder för hur vi ritar kläder på kroppen, kläders material, kroppars proportioner och hur vi lägger en tyngd i bilden. Vi provar också olika sätt att färglägga, och gör en djupdykning i hur vi kan rita ansikten, händer och fötter.

MATERIAL
Material vi kommer att använda under kursen är: Vanlig blyertspenna, bläckpenna, pantonepenna, akvarell i fast och flytande form samt även kol eller andra material om önskemål finns.
Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

KURSLEDARE
Ännu ej tillsatt.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Fabriksgatan 2 4 vån, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr

Utforska ett ämnesområde