Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Gävle
Startdatum
25 Aug 2018
Tid
10:00-15:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Annastina Lundstedt
Arrangemangsnummer
61948
Pris
700 kr

Om arrangemanget

Innehåll
Kursen lär dig att förstå sömnadsmönster och du får lära dig sömnadstermer som används i köpta mönster. Baskunskaper om mönsterkonstruktion där du får lära dig hur olika mönsterdelar ser ut. Vi kommer även gå igenom hur man enkelt kan öka eller minska ett mönster så att den passar en viss storlek, samt lite om måttlistor och innebörden av rörelsevidd. Kursens innehåll utgår även från deltagarnas frågor och intressen.

Upplägg
Ett tillfälle.

Förkunskaper
Inga förkunskaper.

Kursledare
Annastina Lundstedt, jag har studerat textil i sex år och har stor kunskap inom sömnad och mönsterkonstruktion. Annastina har varit egenföretagare inom textil sedan 2010. Hennes företag heter Annafina, men kallas även Creation of Annafina.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Ort

Gamla porslinsfabriken

Södra kungsgatan 57, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 700 kr

Summa: 700 kr

Utforska ett ämnesområde