Sångerska sjunger i mikrofon.
Föreställning

Musikalsång vuxen

Ort
Göteborg
Startdatum
9 Feb 2022
Tid
17:30-19:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Hilma Gudjonsdottir
Nummer
19061
Pris
2 195 kr

Om arrangemanget

Är du nyfiken på musikalsång och vill se om det är något för dig? Öka din trygghet i att agera och gestalta olika karaktärer på ett kreativt sätt!. Vi kommer att göra ett utdrag ur en musikal med text, sång, dans och kör.

Innehåll
Vi fokuserar på att sätta i hop musikalnummer av sång och enkla rörelser. Målet är att lära sig mer om musikal som genre och att utforska sång tillsammans som en riktig ensemble. Det finns även chans att sjunga solosång och duett. Kursen är uppbyggd av en sång och rörelse uppvärmning, lära sig stämmor och sångtexter, studera roller och interpretation för att sedan sätta ihop allting till nummer. Inspiration att lyssna och titta på: Rent, West side story, Kristina från Duvemåla, Chess, Hair, We will rock you, La la land, Wicked, Les miserables & The greatest showman.

Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren.

För vem
Denna kurs riktar sig till likasinnade som vill spela musikal, så du behöver inte ha några förkunskaper. Kursen är för vuxna.


Kursledare
Hilma Gudjonsdottir är född och uppvuxen i Skåne men bor sedan 3 år tillbaka här i Göteborg. I våras tog Hilma examen som musikalartist från Balettakademien i Göteborg och gjorde sin praktik i GöteborgsOperans Cabaret. Efter sin examen har Hilma medverkat i Sunday in the Park with George på Teater Trixter, haft musikalkonsert i Annedalskyrkan samt undervisat både inom teater och dans.

För vem
Kursen är anpassad för nybörjare.

Bra att veta
Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Viktoriagatan 21, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 195 kr

Summa: 2 195 kr

Utforska ett ämnesområde