Ort
Tjörnarp
Startdatum
18 Aug 2024
Tid
17:00-18:00
Dag
Söndag
Nummer
69992
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Avslutning av sommarsäsongen 2024 vid Gamla Skolan. OBS: Biljetter kostar 150 kr och förbokas till teatertrassel@gmail.com.

Kom med på en nostalgisk tidsresa i detta musikprogram, till de svåra och bitterljuva krigsåren när musiken (då som nu!) var ett av de främsta medlen att hålla humöret och moralen uppe. Perioden gav upphov till flera odödliga melodier och sånger som lever kvar än i dag.

Denna föreställning med LinaMaria Bengtsson (sång) och riksspelman Erik Ask-Upmark (piano, sång) tar er tillbaka till det tidiga 1940-talet och bjuder på härlig nostalgi i form av samtida radioinspelningar, kåseriaktiga iakttagelser och förstås underbar musik.
I pausen kommer det att finnas fika till försäljning, (riktigt) kaffe, våfflor och hembakade kakor. Obs! Terrängen runt skolan, bland höns och utedass, är något kuperad. Kläder och skor efter väder och ta gärna med en extra filt om det blir kyligt. Biljetter kostar 150 kr och bokas på teatertrassel@gmail.com Betalning sker med fördel i förväg via SWISH 1235092275 eller med jämna pengar på plats. Hjärtligt välkomna!

Ort

Ynglingarum

Ynglingarum 6130, Tjörnarp

Visa på karta

Utforska ämnesområde