Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Stockholm
Startdatum
13 Mar 2019
Tid
18:00-21:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Ulrika Hoffer Eriksson
Nummer
26320
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Ta tillvara våra nordiska råvaror med superfoodegenskaper!

Blåbär, tranbär, havtorn mm. Spannmål som havre samt kryddor och örter är rena hälsobomberna. Goda och proppfyllda av nyttigheter och antioxidanter som ger massor av energi och bättre immunförsvar.

Innehåll
Nordiska råvaror känns mer förnuftigt hos oss. Mycket av det du plockar i vår natur är boostad med nyttigheter och smakar oftast ljuvligt. Vi lagar smakprover och du går hem med inspiration och baskunskap om vår nordiska superfood och vad gott den gör med din kropp.

Upplägg
Deltagarna arbetar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Alla intresserade är välkomna.

Kursledare
Ulrika Hoffer är kostrådgivare och varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölk och socker. Hon har specialiserat sig på matens inverkan på hjärnan, hur det vi äter påverkar vårt humör och energi - och tvärtom: hur energi och humör påverkar våra matval och ätmönster. Hon är dessutom holistisk livsstilscoach och certifierad i Stahre-metoden, ett KBT-program för att bryta med känslomässigt ätande. Ulrika är författare till boken Råsmart Familj, korad till Årets måltidslitteratur, kategori hälsa 2011. I april 2014 gav Ulrika ut boken Smarta sötsaker som nu är översatt till 5 språk. Hon har även gett ut böckerna Good mood food 2015, Ärlig mat 2016 och Supersnacks 2017. Läs gärna mer här.

Kursmaterial
Recept som du använder på kursen. Kostnad för recept och råvaror ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Ulrika håller fler kurser på tema hälsa; nordisk supermat, näringslära för veganer, smoothiebowls, vardagsvegan samt raw desserter och godis. Vill du gå en längre kurs eller utbildning finns flera inom näringslära, hälsa, raw food eller veganmatlagning. Se vårt övriga kursutbud på hemsidan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabattpå Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolans Hus

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ett ämnesområde