Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Nycklar till vardagen PowerPoint - distanskurs

Ort
Varsomhelst
Startdatum
21 Maj 2018
Tid
13:00-14:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Monica Ivesköld
Arrangemangsnummer
24869
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

Gör åtta professionella presentationsbilder på åtta minuter! Under 20 veckor får du effektivitetstips knutet till ett veckotema. Du lär dig arbeta smidigt och effektivt med PowerPoint. Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in.

Inför kursstart kommer du att få göra en förstudie för att se var dina styrkor och svagheter finns så att du kan få ut maximalt av kursen. Efter kursen görs motsvarande för att se att kursen gett önskad effekt. Denna kurs kan jämföras med en grund-, fortsättning- och påbyggnadskurs. Vi går även igenom bild- och färganalys samt layout. Det är en mycket innehållsrik kurs.

20 veckors digital utbildning med Nycklar till vardagen. Ett koncept där du sakta lär dig alla effektivitetsfinesser för Office-programmen. Denna kurs gäller PowerPoint..

Förkunskaper
God datorvana

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår i kursen

Kursledare
Monica Ivesköld driver företaget Resultat direkt och presenterar sig så här: Det som driver mig är nöjda kunder, människor som utvecklas och växer, samt delaktighet. Med en bakgrund som datatekniker och många olika utbildningar vet jag att det är människan som är den viktiga faktorn.

Hur fungerar distanskursen
Du arbetar via din dator genom inloggning i en studieplattform. Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in.

Bra att veta
Ingen rabattorsak ges vid denna kurs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Bokus
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Ort

Distans

I en dator nära dig, Varsomhelst

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr