Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Föreläsning

Nyfiken på TV-casting? Föreläsning

Ort
Ängelholm
Startdatum
19 Mar 2020
Tid
15:30-17:00
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Michael Johnsson
Nummer
44943
Pris
50 kr

Om arrangemanget

Alla pratar om casting, Apple-puck, Crome casting, Google Home osv. Vad är det? Kan jag ha det? Hur kommer jag igång med Netflix, Viaplay, SVTplay osv? Kan jag visa foton från min mobil på TVn? Hur gör jag? Kom och få svar på dina frågor och funderingar!

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs bara ren nyfikenhet! Frågor välkomnas!

Kursledare
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av data- och vuxenutbildning. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning, eller motsvarande. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Ort

Medborgarskolan

Åsbogatan 25 A, Ängelholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 50 kr

Summa: 50 kr

Utforska ett ämnesområde