Ort
Göteborg
Startdatum
19 Feb 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Nikoleta Zegli
Nummer
39537
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Som turist har du säkert kommit i kontakt med flera nygrekiska ord. Vet du till exempel att vi har många lånord från grekiska språket som dynamisk, energisk, demokrati, diagnos? Våga ta steget att lära dig nygrekiska från grunden.

Innehåll
Nygrekiska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare. Det är första steget mot målet att kunna göra sig förstådd och förstå vad andra säger på nygrekiska. Redan från början tränar vi att använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du kommer att få grundläggande kunskaper i det grekiska alfabetet, grammatik, hör- och läsförståelse.

För vem
Denna nygrekiskakurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Nikoletta kommer från Grekland och har aktivt studerat det grekiska språket och dess grammatik. Hon har erfarenhet av att arbeta med människor och gör sina lektioner på ett engagerande sätt.

Nikoletta gillar att använda extra resurser för att göra inlärningsprocessen rolig."


Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursboken "Klik sta ellinika A1" (ISBN 9789607779649) kan du köpa på https://www.utbildningsstaden.se/sv/om-oss.html

Bra att veta
Vill du delbetala? Skriv detta i meddelanderutan vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Skriv detta i meddelanderutan vid anmälan.

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde