Ort
Halmstad
Antal tillfällen
4 st
Nummer
42459
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Få koll på grunderna i Office 365 - med fokus på Word, Excel och Powerpoint

Datakurs för dig som vill skapa professionella texter i Word, praktiska kalkylark i Excel och snygga presentationer i Powerpoint.

Det finns massor av bra funktioner i Officepaketets viktigaste program - och du spar tid på att göra rätt från början.

Upplägg
Vi varvar teori och praktik. Det är bra om du kan öva på din dator hemma mellan kurstillfällena. Vi utgår från en PC-miljö och läraren undervisar kursen utifrån den miljön. Datorer finns inte på kursen. Om du har en Mac så går detta utmärkt men det är viktigt att du är bekväm med att informationen som du får från läraren är riktad mot en PC-miljö. Officeprodukterna ser lite annorlunda ut i Mac och det kommer inte att finnas möjlighet för läraren att ge specifik information riktat till Mac-miljö.

Förkunskaper
Du behöver ha viss datorvana och grundläggande kunskaper i Windows. Kursen kräver ingen tidigare erfarenhet av Office, men en viss kännedom av något Officeprogram är en fördel.

Detta är en intresseanmälan till en potentiell datakurs hos oss på Medborgarskolan i Halmstad. Att anmäla sitt intresse till denna kursen är kostnadsfritt och icke bindande. Mer detaljerad information kommer längre fram.

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Skolgatan 5, Halmstad

Visa på karta

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde