Ort
Lidingö
Startdatum
10 Sep 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Catharina Ahlström
Nummer
56470
Pris
0 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Lär dig grunderna i måleri med olja och akryl. En kurs för alla nivåer. Du kommer allteftersom att hitta ditt eget uttryckssätt - smått och detaljrikt eller yvigt och fantasifullt.

Innehåll

Vi arbetar med komposition, färglära och olika tekniker. Du kan arbeta efter stilleben eller egna bildidéer. På alla våra olje- och akrylmålerikurser går det att växla mellan de olika materialen. Våra lärare är duktiga i båda teknikerna.

Upplägg

Vi träffas 3 gånger.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som målat tidigare. Undervisningen sker efter deltagarnas olika förutsättningar.

Kursledare

Samtliga ledare på Medborgarskolan har mångåriga ämneskunskaper och pedagogisk erfarenhet. Medborgarskolan erbjuder varje termin många bra utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial

Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver bland annat färg, penslar och duk/pannå att måla på.

Utvecklingsmöjligheter

Du kan med fördel gå flera terminer i rad och utveckla ditt eget måleri. Det finns många olika moment att arbeta med och fördjupa dig inom. Varje vår har vi en elevutställning där alla våra deltagare får chans att ställa ut sina konstverk.

Bra att veta

Alla våra målerikurser hålls i vår målerilokal på Pyrolavägen 11, vid Skärsätra torg.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan Lidingö, Pyrolavägen

Pyrolavägen 11, Lidingö

Visa på karta

Utforska ämnesområde