Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Orientalisk dans nybörjare vuxna

Ort
Örebro
Startdatum
9 Sep 2019
Tid
17:45-19:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
36638
Pris
1 500 kr

Om arrangemanget

Orientalisk dans kommer från Nordafrika och Mellanöstern. Dansen kännetecknas av såväl de mjuka, böljande rörelserna som av kraftfull energi. Vi tränar styrka, smidighet, koordination, teknik och konstnärligt uttryck.

Innehåll
Danslektionerna innehåller uppvärmning, teknikträning och danskombination. Avslutar lektionen med nedvarvning i form av stretch.

Upplägg
Kursen hålls 1 gång i veckan och det är 12 kurstillfällen. Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta! Kontakta Medborgarskolan omgående efter första tillfället och innan tillfälle 2 så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper

Kursledare
Ulrika Jacobsson har dansat i över 20 år, stilar som afrikansk dans, orientalisk dans, flamenco och modernt. Hon har gått 20 poängsutbildningen Dans i skolan på Örebro Universitet. Är med i föreningen Fröjdans styrelse. Ulrika har undervisat orientalisk dans i över 10 år och började som ledare i Medborgarskolan hösten 2012.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
OBS!Kursen genomförs på Engelbrektsskolan med ingång på baksidan av gymnastiksalen. Klädsel: Bekväma träningskläder, barfota. Medtag gärna en sjal att knyta runt höften.  Omklädningsrum med duschmöjligheter finns.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Engelbrektsskolans danssal

Wadköpingsvägen 15-19, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr

Utforska ett ämnesområde