Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Orientalisk magdans - nybörjare

Ort
Kristianstad
Startdatum
8 Sep 2020
Tid
17:00-18:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Susann Söderberg
Nummer
48123
Pris
1 165 kr

Om arrangemanget

Förtrollas av den österländska musiken! Lär känna oanade muskler i din kropp och gläds över dess rundade former. Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

De flödande, sensuella rörelserna i den orientaliska magdansen har fängslat och fascinerat i tusentals år. En del av den orientaliska dansen är känd som "magdans", ett solofrämträdande av en person som dansar med mjuka, följsamma rörelser och använder höfterna extra mycket för att accentuera musikens rytmer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Du får en "mjukare", rörligare kropp och stärker bland annat rygg, mage och ben. Du lär dig grundteknik, steg, rörelser, enkla kombinationer och början på en kortare koreografi. Med mycket glädje, lättsamhet, rätt andningsteknik och grundliga förklaringar, lär du dig att isolera, koordinera steg/rörelser och använda "oupptäckta muskler".

UPPLÄGG
10 sammankomster 10 timmar. OBS uppehåll v16

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper

KURSLEDARE
Susann Söderberg har dansat magdans i snart 10 år och är soloartist inom både folkdans och scendans från Mellanöstern och Turkiet. Susann driver sitt eget företag, www.orientaldans.se, och uppträder regelbundet på allt från festivaler till bröllop.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten!

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 165 kr

Summa: 1 165 kr

Utforska ett ämnesområde