Ort
Kristianstad
Startdatum
5 Dec 2023
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
65631
Pris
395 kr

Om arrangemanget

Visst är det något speciellt med ett vackert paket? I denna workshop kommer du få kunskap och inspiration hur du kan göra de vackraste presenter som kommer ligga under granen.

Om workshopen
Hur kan man med små medel slå in paket på annorlunda sätt? Det kommer vi utforska under kvällen. Du kommer få kluriga tips och massor med inspiration. Finns det tid över kan man göra kort och etiketter till sina paket.

Material kommer finnas på plats men om du vill får du gärna ta med ditt favoritpapper, accessoarer och snören. Ta även med dig dina presenter att slå in. Det kommer också finnas paketdummies att öva på.

Kursledaren
Ann Fristedt. Biologen som sadlade om till konstnär. Jobbar gärna med textila uttryck och naturens egna material. Att göra snygga paket och egna kort har alltid varit en del i hennes liv.

Bra att veta
- En studietimme är 45 min
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Kristianstad

Magasinsgatan 2, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde