Ort
Vännäs
Startdatum
9 Okt 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
4 st
Nummer
56799
Pris
1 900 kr

Om arrangemanget

Saknar du också blomster i oktober? Vill du ha hjälp att komma igång med ett skapande av blommor som står sig hela vintern? Nu delar Kajsa Nilsson med sig av sina kunskaper och visar hur du skapar din egna magiska blomsterprakt.

Kursens upplägg

Under fyra kvällar träffas ni för att skapa pappersblommor i olika format och utföranden. Kajsa leder gruppen och går metodiskt igenom de olika stegen och vad du behöver tänka på. Möjlighet finns att jobba med blommor till att skapa lampskärmar eller andra objekt. 

Material

I priset ingår material för var och en att skapa sina blommor. Vill du skapa mycket stora blommor så kan du köpa till extra material.

Ledare

Kajsa Nilsson jobbar som grafisk formgivare och har en stor passion för mönster, färg och form. Hon har bland annat skapat design till företag och inredningsprodukter, kajsaform.se. Du har kunnat se hennes blommor på trädgårdsmässan, eller på instagram. 

Plats

Platsen är ateljén Prånget i Vännäs, som befinner sig under PMU med ingång mitt emot systembolaget. Det är en halvtrappa ner till lokalen som tyvärr saknar hiss. 

Bra att veta

Ort

Prånget

Ö.Järnvägsgatan 5, Vännäs

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 700 kr

Materialavgift: 200 kr

Summa: 1 900 kr

Utforska ämnesområde