Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Persiska för nybörjare, intresseanmälan

Ort
Örnsköldsvik
Tid
17:00-18:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Arash Azhdari
Arrangemangsnummer
58102
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Persiska är det vackra språket som talas av ca 120 miljoner människor. När du kan prata och förstå lite persiska öppnas dörren till persisk matkultur, historia, litteratur, politik och konst. Under kursens gång lär du dig ord, uttryck och fraser för att kunna förstå och klara enkla vardagssituationer.

Innehåll
Persiska för nybörjare ger bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Det är första steget mot att göra sig förstådd och förstå vad andra säger på persiska. Med kurslitteraturen som stöd arbetar du med övningar av olika slag och tränar på att använda vardagsspråket så mycket som möjligt. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor.

Förkunskaper
En kurs för dig som aldrig tidigare studerat persiska. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Arash Azhdari , Jag är född i Iran och har persiska som mitt modersmål. Jag kom till Sverige 2011. Jag har arbetat som modersmålslärare och studiehandledare med nyanlända elever i olika skolor inom Örnsköldsvik kommunen de två senaste åren. Jag är väldigt intresserad om språket och kultur. Jag tycker även om persisk traditionellt konstnär t.ex. hantverk och musik!

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Ort

Medborgarskolan Örnsköldsvik

Viktoriaesplanaden 8, Örnsköldsvik

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr