Ort
Skövde
Startdatum
30 Okt 2023
Tid
18:00-19:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
36553
Pris
2 350 kr

Om arrangemanget

Har du behov av att öka din livskvalité genom att utveckla självinsikt samt förståelse för hur kan du leda dig själv? Vill du lära dig vad du som individ kan göra för att förstå dig själv och ditt handlande och därmed göra mer medvetna val?

Innehåll
Med självledarskap menas i stora drag de verktyg och metoder som skapar möjligheter för dig som individ att kunna påverka din riktning i livet och uppnå dina mål, både på jobbet och i privatlivet. Syfte med kursen är att inspirera och motivera dig till att nå nya insikter i konsten att leda dig själv samt utforska och öka din medvetenhet kring och inom följande områden:

1.      Din kompetens, dina styrkor och dina färdigheter

2.      Din motivation, uthållighet och självkontroll

3.      Dina personliga mål – inom jobb, studier, hälsa och träning

4.      Ditt sätt att förbättra ditt fokus

5.      Ditt sätt att förbättra din stresshantering

För vem
Den här kursen är utformad för dig som önskar utveckla och stärka ditt självledarskap och söker konkreta strategier för att förändra ditt liv.

Kursledare
Eva Johansson arbetar som coach idag och har många års erfarenheter och diverse utbildningar inom coachning, pedagogik och ledarskap. Hon har egna livserfarenheter av prestationsångest och utmattning och vill dela med sig av bland annat hennes erfarenheter kring hennes väg till ett mer kvalitetsliv. 

Kursen är forskningsbaserad och godkänd av Högskolan Kristianstad inom området Hälsoarbete för en bättre livsstil.

Bra att veta
Vi kommer tillsammans utforma gruppregler på plats men för att delta förväntas man visa respekt för de övriga i gruppen genom att det som händer i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara en trygg plats för alla deltagare där vi utvecklas tillsammans.

Du behöver ha med dig en anteckningsbok, en penna och en open-minded inställning.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

 

 

 

 

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Skövde

Södra Trängallén 2A, Skövde

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 350 kr

Summa: 2 350 kr

Utforska ämnesområde