Ort
Skövde
Startdatum
4 Nov 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
47227
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Vill du lära känna dig själv bättre – då är det här kursen för dig för att stanna upp i vardagen och reflektera över vem du innerst inne är egentligen, vilka roller och mönster som du har lärt dig och vad som hör till ditt sanna jag.

Innehåll

Det här är en kurs som handlar om att komma i kontakt med ditt inre och odla och vårda relationen med dig själv och nyfiket undersöka vem som är där inne. 

Du kommer stanna upp och reflektera över dig själv för att ta reda på mer om vem du är, vad som är viktigt för dig och vad du vill fokusera på nu och framåt. Kursen kommer även att fokusera och påminna dig om att bli kompis med dig själv och acceptera dig själv för den du är. 

Upplägg

Under 3 veckor träffas vi en gång i veckan på måndag kvällar.

Målgrupp

Alla är välkomna på denna kurs och det krävs inga förkunskaper för att kunna delta.

Kursledare

Bodil Andersson har haft ett brinnande intresse för personlig utveckling de senaste 20 åren och är utbildad livscoach och coachar människor dagligen i sitt arbete.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och arbetar utifrån Medborgarskolans kärnvärden.

Kursmaterial

Ledarens material kommer användas under kursen, så du behöver inte köpa kursliteratur men tag med antekckningsmaterial: penna pch anteckningsblock.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Parkering – Medborgarskolans parkeringsplatser finns utmed långsidan av vår byggnad. Det finns sju markerade platser (närmast infarten från Södra Trängallén) som är skyltade mellan två pilar. Dessa platser är avgiftsfria men man behöver ett parkeringstillstånd dygnet runt. Tillstånden finns att hämta inne till vänster i Medborgarskolans entré. Övriga platser är avgiftsbelagda med Parkster app. Mer information finns på Parksters skyltar. 
    Om platserna är upptagna hänvisat vi till parkeringar utmed gatorna i närområdet eller Mode-parkeringshus vid Resecentrum.
  • Undvik att använda starka dofter på grund av allergier. 

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
  • Utebliven närvaro eller utebliven betalning gäller INTE som avbokning!

Medborgarskolan och folkbildning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Skövde

Södra Trängallén 2A, Skövde

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde