Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Piano enskild undervisning 30 minuter - Löpande start

Ort
Karlstad
Startdatum
1 Jan 2020
Antal tillfällen
10 st
Nummer
43823
Pris
2 450 kr

Om arrangemanget

Pianospelandet kan du med glädje ägna dig åt under hela livet, i sociala sammanhang eller kanske en dag i ett band. Vi erbjuder pianolektioner både för dig som är nybörjare likväl som mer erfaren.Du kommer överens med kursledaren kring tid och dag för undervisningen och vi tar emot elever på alla nivåer.

Upplägg
Enskild undervisning, 10 ggr 30 minuter. Undervisningen anpassas efter nivå, förkunskaper och intresse. Starttid och dag efter överenskommelse med ledaren.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte ha spelat piano förut. Den enskilda undervisningen passar oavsett om du har piano, keyboard eller synt.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursavgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Vi har många fler spännande kurser. Varför inte lära dig teckna manga eller laga thailändsk mat?

Bra att veta
Det är bra att ha piano, keyboard eller synt hemma för att kunna öva mellan lektionerna.

Pianolektioner kan bokas löpande och vi erbjuder undervisning både dag- och kvällstid. Ange gärna önskemål om dag och tid vid anmälan. Ledaren kontaktar dig för bokning.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
Pris

Deltagaravgift: 2 450 kr

Summa: 2 450 kr

Utforska ett ämnesområde