Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Piano enskild undervisning

Ort
Trollhättan
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Ilona Saura
Arrangemangsnummer
46548
Pris
2 695 kr

Om arrangemanget

Lär dig grunderna i piano med hjälp av notläsning. Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter elevens önskemål, kunskaper och behov.

Om kursen
Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utefter elevens önskemål, kunskaper och behov. Varje kurstillfälle är 30 minuter under 10 veckor.  

Kursen innehåller både teoretiska och praktiska moment och målet med kursen är att deltagaren ska kunna spela 1-5 stycken. Undervisningen sker utifrån en lärobok och blandade noter. Vi hittar melodier som eleven tycker om, och lär oss dessa. Vi lär oss att spela efter noter och vi spelar visor, pop och andra kända melodier.
 
För vem
Kursen vänder sig både till dig som är helt nybörjare och till dig som har spelat en del tidigare. Inga förkunskaper krävs. 

Kursledare
Ilona är utbildad klassisk pianist och hon har arbetat med musik i hela sitt liv och studerat musik med piano som huvudinstrument sedan gymnasiet. Hon studerade först på Musiklinjen vid Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg, sedan en Kandidat och Master i avancerad interpretation vid Escola Superior de Música de Catalunya i Barcelona. Hon har även studerat Musikteori vid Uppsala Universitet och Arrangering vid Linnéuniversitetet. För mer information se hemsidan: www.ilonasaura.com

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Mer information om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.
 
Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 21, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 695 kr

Summa: 2 695 kr