Ort
Lund
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
11:40-12:25
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
69949
Pris
1 995 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Lär dig spela piano, ett av våra mest omtyckta och användbara instrument! Med hjälp av välkända melodier introduceras du till ackordspel, noter och gehör. Piano används i många olika musikstilar. Att spela piano ökar förståelsen för musikens uppbyggnad och känslospråk.

Utveckla ditt pianospel! Piano, är ett av de mest användbara och omtyckta instrumenten och här ökar du dina kunskaper om ackordspel, noter och en bra teknik. Du tränar upp gehör, koordination och ökar din generella förståelse för musiken som uttrycksform och dess struktur.

Om kursen
I grupper om max 2 utvecklar eleverna sina pianokunskapar, genom att omväxlande lyssna till varandra och spela själva eller tillsammans.


För vem
Du har spelat en eller ett par terminer redan, eller vill återuppta äldre pianokunskaper. För att göra framsteg behöver du ha tillgång till ett piano/klaviatur att öva på mellan kurstillfällena. 

Kursledare
Krzysztof Zimmerman - musiker, pedagog, kompositör, arrangör med bred erfarenhet av undervisning för både barn och vuxna. Krzysztof har bland annat skrivit filmmusik och gett ut album med pianomusik och elektroakustisk musik. 

Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av att undervisa i sitt ämne. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Läraren tillhandahåller material. Kostnad för noter kan tillkomma.


Bra att veta

För att göra framsteg behöver du ha tillgång till ett piano/klaviatur att öva på mellan lektionstillfällena.
Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Obs att startdatum i bokningsbekräftelsen är preliminärt - invänta alltid kallelse!

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt. Gäller inte individuell undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde