Ett barn spelar piano
Kurs

Piano vuxen nybörjare

Ort
Helsingborg
Startdatum
20 Sep 2023
Tid
20:00-20:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
65125
Pris
1 795 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Lär dig spela piano, ett av våra mest omtyckta och användbara instrument! Med hjälp av välkända melodier introduceras du till ackordspel, noter och gehör. Piano används i många olika musikstilar. Att spela piano ökar förståelsen för musikens uppbyggnad och känslospråk.

Lär dig spela piano, ett av de mest användbara och omtyckta instrumenten. Med hjälp av enkla, välkända melodier introduceras du till ackordspel, noter och en bra teknik. Du tränar upp gehör, koordination och ökar din generella förståelse för musiken som struktur och uttrycksform.

Om kursen
I små grupper om max två deltagare lär sig eleverna pianospelets grunder genom att omväxlande lyssna till varandra och spela själva eller tillsammans.

För vem
Inga förkunskaper krävs. För att göra framsteg behöver du ha tillgång till ett piano att öva på mellan lektionstillfällena. 

Kursledare
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av att undervisa i sitt ämne. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Läraren tillhandahåller material. Kostnad för noter kan tillkomma.


Bra att veta

För att göra framsteg behöver du ha tillgång till ett klaviatur att öva på mellan lektionstillfällena.
Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan, likaså om du vill utnyttja studentrabatt (intyg krävs).
Obs att startdatum i bokningsbekräftelsen är preliminärt - invänta alltid kallelse!

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för arrangemang med minst 9 kurstillfällen. Gäller ej enskild undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 795 kr

Summa: 1 795 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde