Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Västervik
Startdatum
2 Mar 2021
Tid
18:00-19:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
27108
Pris
1 500 kr

Om arrangemanget

Om kursen

Poledance kombinerar dans med akrobatik. Vi jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet i kombination med dansrörelser till musik. Under kursen får ni prova grundläggande tekniker med rörelser både på stången och på golvet.

Alla kurser avslutas med en gemensam föreställning.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

 

Bra att veta

Mjuka kläder rekommenderas och korta shorts krävs för att få fäste på stången. Smörj inte in benen innan en lektion. Ha gärna överdragskläder under uppvärmingen. Ta med vattenflaska.

Det finns begränsad tillgång till omklädning och dusch så kom gärna ombytt.

 

Kursledare

 Ida Wahlgren

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs . Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 Medborgarskolan i Västervik erbjuder danskurser för både barn och vuxna. Vårt huvudmål är att få våra deltagare att må bra av rörelse och dans. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp och är även en fantastisk träningsform. Dans utvecklar människan mentalt och fysiskt och gör oss lyckligare och friskare. Hos oss blir ditt intresse till kunskap.

 

Anmälan

Anmälan är bindande.

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att studiecirkeln ej kan starta pga att för få deltagare är anmälda. Kallelse skickas alltid ut innan kursstart.

 

Du är alltid välkommen att prova första tillfället, du måste dock göra en anmälan. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra tillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

 

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

VÄLKOMMEN!

Ort

Medborgarskolan Västervik

Folkparksvägen 62, Västervik

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr

Utforska ett ämnesområde