Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance Extraklass varannan vecka för de som redan tränar Pole Nivå 2-3

Ort
Jönköping
Startdatum
10 Nov 2019
Tid
18:30-20:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Fanny Jönsson Erliksson
Nummer
20153
Pris
600 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

POLEDANCE/STÅNGDANS Extra klass varannan vecka för de som redan tränar Pole FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år Nivå 1-2.

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Sporten har de senaste åren ökat i popularitet världen över och är en träningsform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. Under kursen får ni pröva på grundläggande tekniker, steg och snurrar, ni får ett rejält träningspass samtidigt som ni har roligt. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med övningar på stången, som vi sätter ihop till enklare kombinationer och koreografi till musik. Vi kombinerar snurrar med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER

Denna kurs är för dig som vill träna ÄNNU mer pole. Denna klass är en varannan-vecka’s ’’extra-pass’’, med lite mer finlir, koreografi och tricks. Denna klass är nivåbaserad . Du måste ha gått  minst en nybörjarnivå/ steg 1, och steg 2 för att anmäla dig till denna klass . Klassen är för dem som vill träna extra mellan lektionerna .


KURSLEDARE
Fanny Erliksson är en härlig, positiv och energisprudlande tjej som har dansat Pole dance sedan 2015. Fanny brinner för de olika stilarna av Pole Dance.
Fanny är sedan tidigare stylist, nagelteknolog, spaterapeut och fransstylist, men poledance har alltid legat närmst till hjärtat. Vi har nu glädjen att ha henne här hos oss för att dela med sig av sin kunskap inom poledance.Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande.
Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Utforska ett ämnesområde