Kurs

Poledance Inverts & Styrka Lätt 14+

Ort
Jönköping
Startdatum
24 Jan 2022
Tid
19:30-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Fanny Jönsson Erliksson
Nummer
29875
Pris
1 310 kr

Om arrangemanget

POLE INVERTS & STYRKA LÄTT FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

FÖRKUNSKAPER: NIVÅ 1

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar rörelser med akrobatik. Poledance har de senaste åren ökat i popularitet världen över och här jobbar du med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik.
 
UPPLÄGG
Det här är en kurs för dig som vill lära dig ännu mer pole samt öka din rörlighet. Vi lägger extra fokus på att öka vår rörlighet genom att stretcha säkert och inkludera styrkeövningar som är viktiga för att förhindra skador vid ökad rörlighet.

En kurs för dig som vill lära dig inverts!

Här kommer vi träna mycket styrka och öva på att komma upp i inverts (rörelser uppochned).

Målet för kursen är att alla ska kunna komma upp i en basic invert.

Passar också för dig som klarat en invert tidigare, men som behöver träna mer styrka.

 

FÖRKUNSKAPER
För denna kursen behöver du ha gått klart nivå 1.
 

KURSLEDARE
Fanny Erliksson är en härlig, positiv och energisprudlande tjej som har dansat Pole dance sedan 2015. Fanny brinner för de olika stilarna av Pole Dance.
Fanny är sedan tidigare stylist, nagelteknolog, spaterapeut och fransstylist, men poledance har alltid legat närmst till hjärtat. Vi har glädjen att ha henne här hos oss för att dela med sig av sin kunskap inom poledance.

 
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Poledance-kläder, överdragsbyxa och strumpor.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
 
Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat. 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande. Eventuell avbokning måste ske innan kursstart då detta är en fortsättningsklass annars debiteras du full avgift.
 
Välkommen!
 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 310 kr

Summa: 1 310 kr

Utforska ett ämnesområde