Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance Mix & Stretch Nivå 2-4

Ort
Jönköping
Startdatum
24 Feb 2021
Tid
20:00-21:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Johanna Nauwelaertz de Agé
Nummer
26762
Pris
1 000 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

POLE MIX & STRETCH

FRÅN NIVÅ 2 FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar rörelser med akrobatik. Poledance har de senaste åren ökat i popularitet världen över och här jobbar du med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)
 
UPPLÄGG
Det här är en kurs för dig som vill lära dig ännu mer pole samt öka din rörlighet. Det är en klass med blandade inslag av statiska spins, golvtricks, stretch och kombinationer anpassade efter gruppens önskemål. Vi lägger extra fokus på att öka vår rörlighet genom att stretcha säkert och inkludera styrkeövningar som är viktiga för att förhindra skador vid ökad rörlighet.
 
FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig på avanceringsnivå 2 eller högre och har gått minst två kursomgångar i poledance. Du bör behärska övningar som bl a Climb, Pole Sit och Layback.

KURSLEDARE
Johanna N. de Agé har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat kampsport under 6 år, utbildat sig inom fysiologi och anatomi och de senaste 10 åren tränat Poledance och Crossfit.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Poledance-kläder, överdragsbyxa och strumpor.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns. 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.
 
Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser .Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.
I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 000 kr

Summa: 1 000 kr

Utforska ett ämnesområde