Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance Nivå 1-2 (nyb/forts) från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
11 Nov 2019
Tid
17:00-18:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Erika Almroth
Nummer
20160
Pris
1 200 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

POLEDANCE/STÅNGDANS NIVÅ 1-2 (NYB/FORTS) FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Sporten har de senaste åren ökat i popularitet världen över och är en träningsform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 1 (nybörjarnivå) eller 2 (mellanavancerad nivå). Vi kombinerar figurer med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och ibland en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.


FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 1 (nybörjare) och dig som är på nivå 2 eller har lite förkunskaper i poledance.

KURSLEDARE
Erika Almroth har dansat poledance sedan 2017 och avancerade snabbt inom denna sport. Hon har tidigare bakgrund inom brottning och dans samt är hon utbildad zumbainstruktör.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns. 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande.

Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Utforska ett ämnesområde