Kurs

Poledance Nivå 1 från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
18 Jan 2022
Tid
17:00-18:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
30019
Pris
1 350 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

POLEDANCE NIVÅ 1 (NYBÖRJARE) FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar rörelser med akrobatik. Poledance har de senaste åren ökat i popularitet världen över och här jobbar du med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med övningar på stången, som vi sätter ihop till enklare kombinationer och koreografi till musik. Vi kombinerar snurrar med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER

Nivå 1 = nybörjarnivå


KURSLEDARE
Liga Krumina

Liga har gått Pole dance utbildning på Dancing Queen i Stockholm men har flyttat hit till Jönköping och vi har nu glädjen att hälsa henne välkommen hit till oss på Medborgarskolan.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Här är Ligas egen presentation av sig själv :

I am Latvian with a strong English accent. I fell in love with the pole in May 2017 when I started my pole journey in Studio DQ in Stockholm. It challenged me not only physically, but also mentally. I learned to trust my body with moves and it amazed me what it can do. To keep up the training I went to different pole studios around the world as that time I was working as a long haul flight attendant. I have always been into sports and dance from a young age, which lead me to work as a Personal Trainer for 6 years in London. I believe movement is the best therapy for body and mind, and it comes in all forms, shapes and sizes."

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.


BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns. 

Lektionerna kommer mestadels ske på engelska.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.


Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ett ämnesområde