Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance Nivå 1 (nybörjare) från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
1 Sep 2020
Tid
17:00-18:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Maria Almroth
Nummer
24037
Pris
1 600 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

POLEDANCE NIVÅ 1 (NYBÖRJARE) FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar rörelser med akrobatik. Poledance har de senaste åren ökat i popularitet världen över och här jobbar du med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med övningar på stången, som vi sätter ihop till enklare kombinationer och koreografi till musik. Vi kombinerar snurrar med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER

Nivå 1 = nybörjarnivå


KURSLEDARE
Maria Almroth har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat brottning under många år både som aktiv, ledare och även tävlat i brottning. Maria är utbildad barn- och ungdomsspecialistundersköterska och jobbar på Ryhov. Hon är gift och har två barn, brinner också för djur och natur. Maria har tidigare haft Pole dance-klasser här på Medborgarskolan och hon är varmt välkommen tillbaka till oss.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.


BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns. 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ett ämnesområde