Kurs

Poledance Nivå 1.5 från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
30 Jan 2022
Tid
16:00-17:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
29873
Pris
1 750 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

POLEDANCE NIVÅ 1.5  FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar dans med akrobatik. De senaste åren har Pole dance ökat i popularitet världen över och är en dansform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)Under kursen får ni pröva på grundläggande tekniker, steg och snurrar, ni får ett rejält dansspass samtidigt som ni har roligt. (Kursen är från 14 år.)
UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med övningar på stången, som vi sätter ihop till enklare kombinationer och koreografi till musik. Vi kombinerar snurrar med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER

En svårare version av level 1 (till dig som redan gått level 1)

Är du  helt nybörjare inom poledance, rekommenderar vi dig att börja med Nybörjarnivå steg  1 klasser.

KURSLEDARE
Olivia Seger

Olivia Seger är en positiv och peppande person som älskar att dela med sig av sin glädje för Poledance. Olivia jobbar som träblåslärare på kulturskolan vilket innebär att hon är van att undervisa och lära ut. Hon har dansat Poledance sedan 2019 och började undervisa i detta hos oss i februari 2021. Vi är väldigt glada att ha Olivia hos oss som delar med sig av sin kunskap till våra elever

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande då detta är en fortsättningskurs. Eventuell avbokning måste ske innan första kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 750 kr

Summa: 1 750 kr

Utforska ett ämnesområde