Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kristianstad
Startdatum
11 Feb 2021
Tid
18:00-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
51849
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Poledance är en sport som kombinerar dans och akrobatik. Sporten har under de senaste åren utvecklats och ökat i popularitet världen över. Utövaren kommer arbeta med styrka, flexibilitet och uthållighet.

Poledance är en sport som kombinerar dans och akrobatik. Sporten har under de senaste åren utvecklats och ökat i popularitet världen över. Utövaren kommer arbeta med styrka, flexibilitet och uthållighet. Passen är anpassade till olika nivåer där eleven får tillgång till maximal utveckling.

INNEHÅLL
Lektionerna kommer innehåller atletiska övningar som klättring, spins och olika typer av trix uppe på stängerna då både vilja och envishet kommer krävas. Viss koreografi till musik kommer även ingå. Varje pass inleds med 15 minuter uppvärmning och styrkeövningar för att minimera skaderisk och för att utvecklas som dansare.

KURSLEDARE
Sara Gustafsson. Saras stora passion i livet har alltid varit nya utmaningar. För ca  år sen blev det dans som var den nya utmaningen. Hon började på Poledance och kände direkt att det var hennes grej. Med en hel del skratt, svett och träningsvärk har det bara rullat på. Hon dansar både hemma och i studio och lär sig hela tiden nya saker. Hon anser att Poledance är den perfekta träningen för både styrka, kroppskontroll och smidighet. Hon ser fram emot att få dela sin passion med andra intresserade!

FÖRKUNSKAPER
Denna nivå kräver förkunskaper motsvarande nivå 1

BRA ATT VETA
Korta shorts är en fördel så att man inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

Vi ta in 10 deltagare, en per stång (är ni vänner och kan dela stång meddela oss, då finns möjlighet för fler att vara med)

Det går bra att dela upp betalningen på 2 eller 3 månader utan extra kostnad!

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Revive Kristianstad

Industrigatan 41, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ett ämnesområde