Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance Nivå 2 från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
30 Aug 2020
Tid
19:30-21:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Fanny Jönsson Erliksson
Nummer
24270
Pris
1 600 kr

Om arrangemanget

POLEDANCE NIVÅ 2 FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar dans med akrobatik. De senaste åren har Pole dance ökat i popularitet världen över och är en dansform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)Under kursen får ni pröva på grundläggande tekniker, steg och snurrar, ni får ett rejält dansspass samtidigt som ni har roligt. (Kursen är från 14 år.)
UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 2, som motsvarar en nivå där du passerat nybörjarnivå (nivå 1). Vi kombinerar figurer med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och ibland en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

 OBS ! Denna klass ges varannan vecka ojämna veckor!

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 2 och har gått minst en kursomgång eller har förkunskaper i poledance. Du bör behärska övningar som bl a Front/Back hook spin, Fireman spin och Attitude spin.


KURSLEDARE

Fanny Erliksson har dansat Pole dance sedan 2015 och haft klasser här på Medborgarskolan sedan 2018 i olika nivåer. Hon engagerar sig för de olika stilarna av Pole Dance och för sina elevers utveckling av dansstilen.
Fanny är sedan tidigare stylist, nagelteknolog, spaterapeut och fransstylist, men poledance ligger henne varmast om hjärtat. Vi är glada att ha henne här hos oss på Medborgarskolan för att dela med sig av sin kunskap inom poledance.


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
 

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

 

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ett ämnesområde