Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance Nivå 2 från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
11 Mar 2021
Tid
18:30-20:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
27607
Pris
1 600 kr

Om arrangemanget

POLEDANCE NIVÅ 2 FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar dans med akrobatik. De senaste åren har Pole dance ökat i popularitet världen över och är en dansform där du jobbar med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. Under kursen får ni pröva på grundläggande tekniker, steg och snurrar, ni får ett rejält dansspass samtidigt som ni har roligt. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 2, som motsvarar en nivå där du passerat nybörjarnivå (nivå 1). Vi kombinerar figurer med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och ibland en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

 

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 2 och har gått minst en kursomgång eller har förkunskaper i poledance. Du bör behärska övningar som bl a Front/Back hook spin, Fireman spin Pole Sit och Fankick.


KURSLEDARE

Liga Krumina

Liga har gått Pole dance utbildning på Dancing Queen i Stockholm men har flyttat hit till Jönköping och vi har nu glädjen att hälsa henne välkommen hit till oss på Medborgarskolan
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Här är Ligas egen presentation av sig själv :

I am Latvian with a strong English accent. I fell in love with the pole in May 2017 when I started my pole journey in Studio DQ in Stockholm. It challenged me not only physically, but also mentally. I learned to trust my body with moves and it amazed me what it can do. To keep up the training I went to different pole studios around the world as that time I was working as a long haul flight attendant. I have always been into sports and dance from a young age, which lead me to work as a Personal Trainer for 6 years in London. I believe movement is the best therapy for body and mind, and it comes in all forms, shapes and sizes."


KURSMATERIAL
Korta shorts är en fördel så du inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
Lektionerna kommer mestadels ske på engelska. 

På påsklovet är det ingen lektion om inte ledaren har meddelat något annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande. Ev. avbokning måste ske innan första kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser .Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.
I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ett ämnesområde